Je traint, woont en studeert op een locatie

TeamNL centrum

De beste sporters met de beste coach op één locatie bij elkaar brengen met de beste faciliteiten. Dat is de gedachte achter de TeamNL centra, voorheen Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO). Binnen zo’n topsportomgeving werk je aan je droom om te excelleren op een mondiaal podium en kun je tegelijkertijd jezelf door studie voorbereiden op een maatschappelijke carrière na het sporten.

Fulltime opleidingsprogramma
Op een TeamNL centrum trainen de beste talenten en topsporters in fulltime opleidingsprogramma’s onder regie van de betrokken sportbonden. Nederland kent vijf TeamNL centra. Er zit een TeamNL centrum in Amsterdam, Eindhoven/Rosmalen (Zuid), Heerenveen (Noord), Papendal en Dordrecht/Rotterdam/Den Haag (Metropool).

Trainen, wonen en studeren op één locatie
Zit je op een TeamNL centrum dan train, woon en studeer je op één locatie. Je hebt minimale reistijden en beschikt over allerlei faciliteiten zoals trainingsaccommodaties, onderwijsbegeleiding en medische voorzieningen. Maar ook sportwetenschappelijke ondersteuning, begeleiding op mentaal vlak en meer. Alles wat je nodig hebt om je te ontwikkelen op het gebied van school en topsport heb je bij de hand.

Meer lezen
Bestand is opgeslagen