De aandacht die je verdient, kan een Topsport Talentschool je geven

Topsport Talentschool

Nederland heeft 31 Topsport Talentscholen verspreid over het hele land. Dit zijn scholen die van het ministerie van OCW een licentie hebben om ontheffingen en andere speciale faciliteiten aan sporttalenten aan te bieden. Eenvoudig gezegd betekent het dat je op een Topsport Talentschool onderwijs en topsport uitstekend kunt combineren. Dat merk je aan de kwaliteit van het onderwijs, de begeleiding en de mogelijkheden die je hebt om je topsportprogramma op maat in te vullen.  

Jouw ambitie staat centraal
Op een Topsport Talentschool krijgt je ambitie ruim baan. School en topsport kun je op de voor jou beste manier combineren. Het lesrooster wordt zo veel mogelijk aangepast en afgestemd op jouw wensen, behoeften en sportprogramma. Heb je een trainingsstage, wedstrijd of toernooi? Dan gaat de jouw vaste topsport talentbegeleider zijn best doen om vrijaf te regelen. Doordat jij je kunt focussen op je studie en sport haal je een diploma dat bij jouw niveau past én ontwikkel je jezelf als topsporter.

Een inspirerende omgeving
Gemiddeld honderd sporttalenten van vier of meer verschillende sporten staan ingeschreven op een Topsport Talentschool. Dat zijn leerlingen die net zo fanatiek zijn als jij en hetzelfde doel hebben. Dat zorgt voor een inspirerende en stimulerende omgeving. Op elke Topsport Talentschool is een begeleidingsteam aanwezig dat jou begrijpt. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt.

Meer lezen
Bestand is opgeslagen